Mi teszi a Geero kerékpárt ilyen különlegessé

Kis különbség - nagy hatás

Egészen a részletekig

A Geero egy teljesítményben és egyszerűségben idáig nem létező elektromos kerékpárt testesít meg. Michael és Tomy Rath számára a kezdetektől fogva fontos volt az egyszerű fenntartás, valamint a hő által okozott teljesítményveszteség csökkentése. A Geero esetében az elektromos rendszer a nyeregcsőben található, nem a motorban, ezáltal kiküszöbölhető a hő okozta teljesítménycsökkenés, valamint a karbantartás is egyszerűvé vált.

Form follows function - A formatervezés

A technikai kihívások után természetesen a formatervezés állt az első helyen. A cél az volt, hogy a Geero külsőleg úgy nézzen ki, mint egy hagyományos kerékpár - a kábelek, az akkumulátor és a motor láthatatlan része legyen a retro formatervezett e-kerékpárnak. Az elektromos vezetékeket a vázban, az akkumulátort a keresztrúdban, a motort pedig a hátsó kerékagyban helyezték el. Ennek köszönhetően számos alkatrészt kizárólag a Geero építésére terveztek - abszolút forradalmi.

Minden helyzetben helytáll

A Geero nem csak formájában egyszerű és lényegretörő, hanem a kezelésében is. A három, igény szerint hozzákapcsolható rásegítő fokozatnak köszönhetően a hosszabb kerékpártúrák sem okoznak problémát - akár felfelé, akár lefelé - élvezd a természet szépségét, bármerre is jársz. A Geero egy kifinomult egész, amely a kerékpározás új élményét nyútja - elektromotoros támogatás nélkül is!