COVID-19 Információk

Egyesült erővel a koronavírus-válság ellen. Aktuális információk a szállítási időről, Ügyfélszolgálatról, valamint egy speciális, az alapvető ellátáshoz szükséges kínálatról.

Frissítve - 2020.06.30. 07:00 óra

  • A jelenlegi helyzetre való tekintettel a Felvevő pontra történő szállítás nem lehetséges.

Kedves Ügyfelünk!

Munkatársaink egészsége és a társadalmi közjó kiemelkedően fontos számunkra. A koronavírus-válságra vonatkozó javaslatoknak megfelelően alacsony szintre csökkentettük a helyszíni személyzet létszámát, hogy minimalizáljuk a fertőzés kockázatát. Ezzel hozzájárulva a COVID-19 terjedésének megfékezéséhez.

A logisztikai központunk csapatának köszönhetően a megrendelések feldolgozása és szállítása jelenleg zavartalanul történik, bár az ilyen kivételes helyzet változásokat idézhet elő. Az átlátható kommunikáció értelmében a lehető legjobban szeretnénk Önt erről tájékoztatni.

A megrendelések szállítása

A szállítási idő, amely üzletünkben, valamint a megrendelés folyamata során megjelenik, általában megfelel a valóságnak. Nem várt késés előfordulása esetén szíves megértését kérjük. Ha karantén alatt álló területén él, további késésre kell számítani - ezt sajnos nem tudjuk befolyásolni.

Alapvető szükségletek a háztartásban

Jelenleg nagyon fontos, hogy minimálisra csökkentsük a kapcsolatot a háztartáson kívüli emberekkel, így az online rendelés egy ésszerű megoldás.

Ezért úgy döntöttünk, hogy a mindennapi alapvető háztartási termékeket egy üzletben elérhetővé tesszük az Ön számára. Több, mint 100.000 különböző termék, amely raktárunkban azonnal elérhető.

Ezzel a különleges kínálattal szeretnénk megkönnyíteni Vásárlóink életét ebben a kivételes helyzetben.

Mindent, amire szüksége van, megtalál egy helyen anélkül, hogy sokáig keresgélnie kellene. Helyezze a kiválasztott termékeket egyszerűen a Kosárba és spórolja meg a szállítási költséget.

Alapvető ellátáshoz szükséges termékek

Ügyfélszolgálat és Customer Care

A professzionális támogatás és segítőkész Ügyfélszolgálat igazán fontos számunkra. Ezekben a napokban azonban szíves megértését szeretnénk kérni a megszokott elérhetőség esetleges változásáért.

Köszönjük megértését és segítségét!
#maradjegészséges #maradjotthon