A kezdetek kezdete

Az elképzeléstől a remekműig

A forradalmian új E-Bike víziója

A "Geero" születését több mint egy éves tervezés, fejlesztés és prototípus-tesztelés előzte meg. Az egykor a két Rath-testvér, Michael és Tomy által megálmodott vízió eredménye egy jól átgondolt kerékpár, amely kifinomult kialakításának és kedvező árának köszönhetően az elektromos kerékpárok következő generációját testesíti meg. Az első Eredeti Geero gyémántvázas modell fekete és bézs változatban 2016-ban hódította meg a világot, rajongótábora azóta is egyre nő.

Mi teszi a Geero kerékpárt ilyen különlegessé?

A Geero egy teljesítményben és egyszerűségben idáig nem létező elektromos kerékpárt testesít meg. Michael és Tomy Rath számára a kezdetektől fogva fontos volt az egyszerű fenntartás, valamint a hő által okozott teljesítményveszteség csökkentése. A Geero esetében az elektromos rendszer a nyeregcsőben található, nem a motorban, ezáltal kiküszöbölhető a hő okozta teljesítménycsökkenés, valamint a karbantartás is egyszerűvé vált.

A technikai kihívások után természetesen a formatervezés állt az első helyen. A cél az volt, hogy a Geero külsőleg úgy nézzen ki, mint egy hagyományos kerékpár - a kábelek, az akkumulátor és a motor láthatatlan része legyen a retro formatervezett e-kerékpárnak. Az elektromos vezetékeket a vázban, az akkumulátort a keresztrúdban, a motort pedig a hátsó kerékagyban helyezték el. Ennek köszönhetően számos alkatrészt kizárólag a Geero építésére terveztek.

És tovább forog a kerék

A 2006-os launch óta kerékpárjainkat folyamatosan továbbfejlesztettük - Vásárlóink visszajelzése, véleménye és kívánságai természetesen nagy szerepet játszott a különféle modellek tervezésében. Így született meg a süllyesztett vázas változat.

2020 június: megszületett a Geero 2 - a rég áhított modell megújult és javított kezeléssel és technológiával. A megszokott letisztult formatervezés és a kis súly mellett a kivehető akkumulátor teszi a Geero 2-t igazán különlegessé.

Mi teszi a „Geero“ márkát különlegessé?

A Geero nem csak egy a sok közül - Sokkal több rejtőzik benne, mint a piacon elérhető más elektromos kerékpárok esetén. A Geero mögött két jól ismert osztrák vállalat áll: Bikee és niceshops - a két cég egyesült erővel egy innovatív és stabil márkát hozott létre.

„Made with Love in Austria“ - Ez jelen van minden kézmozdulatban - és modelljeinkben is visszatükröződik. A kerékpárok és munka iránti szenvedély mindkét vállalat filozófiájának alapvető elemei. Szabályozott folyamatok, precíz munka és egy fergetegesen jó és laza hangulat - ez jellemez bennünket.

Szeretjük, amit csinálunk. Minden nap.

A Geero 2016 óta folyamatosan új piacokra tört, és új országokat hódított meg. A cég növekedésével párhuzamosan természetesen csapatunk is gyarapodik: Fejlesztés, Szervíz, Értékesítés, Management, Marketing, és Nemzetközi kapcsolatok. A gyártás és az értékesítés nem messze történik egymástól - ennek a kivételes kooperációnak köszönhetően Geero kerékpárodat egyenesen a gyártótól kapod - felesleges köztes értékesítők nélkül.

Próbáld ki!

Nem szeretnél zsákbamacskát vásárolni, hanem személyesen szeretnél meggyőződni kerékpárjaink minőségéről? Nem probléma!

Találkozhatsz velünk szezonális kiállításokon, és rendezvényeken, valamint ellátogathatsz hozzánk gráci Bemutatótermünkbe is. A Reithschulgasse 5 alatt található kb. 80 m2-es Showroom-ban lehetőséged nyílik kipróbálni kerékpárjainkat: személyes, szakértő tanácsadás vár, valamint modelljeinket egy ingyenes próbaúton szíved szerint tesztelheted.

2019 április óta már több, mint 35 osztrák és német városban van lehetőség az elektromos kerékpár tesztelésére. Szakképzett márkanagyköveteink e-kerékpárját ingyen kipróbálhatod a nagyvárosokban, illetve azok környékén, és választ adnak minden Geero-val kapcsolatos kérdésedre.