A kezdetek kezdete

Az elképzeléstől a remekműig

A forradalmian új E-Bike víziója

A "Geero" születését több mint egy éves tervezés, fejlesztés és prototípus-tesztelés előzte meg. Az egykor a két Rath-testvér, Michael és Tomy által megálmodott vízió eredménye egy jól átgondolt kerékpár, amely kifinomult kialakításának és kedvező árának köszönhetően az elektromos kerékpárok következő generációját testesíti meg. Az első Eredeti Geero gyémántvázas modell fekete és beige változatban 2016-ban hódította meg a világot, rajongótábora azóta is egyre nő.

Újabb és újabb modellek

Az elektromos kerékpárokat a 2016-os prezentáció óta folyamatosan tovább fejlesztették, és a célcsoportok különböző igényeihez igazították - természetesen a tökéletesítésben nagy szerepet játszott a meglévő ügyfelek és az újonnan érdeklődők visszajelzése és kívánsága is. 2017-ben kibővült a Geero-család: megérkezett a várva várt süllyesztett vázú modell, valamint egy nagyobb vázméret vált elérhetővé. Szintén 2017-től elérhető a komfortos City-Bike, és az ergonómikus Touring-Bike is.

Geero Bemutatóterem

A kerékpár, és ennek tesztelése iránti növekvő kereslet miatt 2018-ban megnyílt Grác szívében a Geero Bemutatóterem. A Reithschulgasse 5 alatt található kb. 80 m2-es Showroom-ban lehetőség van kisebb javítások elvégzésére, rendelésleadásra, emellett a szervízzel kapcsolatos kérdésekben is szívesen állnak rendelkezésre. Ha szeretnéd kipróbálni kerékpárjainkat, itt jó helyen jársz: személyes, szakértő tanácsadás vár, valamint modelljeinket egy ingyenes próbaúton szíved szerint tesztelheted.

2019 - Vigyázz, kész, itt vagyunk!

A 2006-ban Stájerországban megálmodott vízió mára nemzetközi névre és hírre tett szert. A Geero új piacokra tört, és folyamatosan új partnerkapcsolatokat épített ki. 2019 április óta már több mint 20 osztrák és német városban van lehetőség az elektromos kerékpár tesztelésére. Szakképzett márkanagyköveteink e-kerékpárját ingyen kipróbálhatod a nagyvárosokban, illetve azok környékén, és választ adnak minden Geero-val kapcsolatos kérdésedre.