A Geero csapata

Egy szuper csapat, ahol a munka és a hobbi találkozik. Minden nap.

A feltalálók

Michael és Thomas Rath - két testvér, akinek pályafutása és háttere eltérőbb se lehetne - megoszt egy közös elképzelést: hogyan tehetjük jobbá az e-mobilitás terét? A családi gazdaság korábbi istállójában több mint egy évet töltöttek el az elektromos kerékpár fejlesztésével, számos alkatrészt terveztek és formáztak újjá kifejezetten a Geero-nak. 2016-ban az áttörés: az álom valóra vált, megszületett a Geero eddigi legjobb formájában.

A műhely

„Made with Love in Styria“ - ez cégünk fő alapelve. Számunkra a tervszerű, precíz munkavégzés mellett nagyon fontos a laza, jó munkaklíma. Két telephelyünkön (Wagna és Paldau) jelenleg 10 motivált és szakképzett kéz dolgozik nap mint nap - 10 szorgos kéz kíséri kerékpárodat az első csavartól egészen a csomagolásig. Számos javítást is itt, Stájerországban, a saját műhelyünkben végzünk.

A Többiek

A Geero 2016 óta folyamatosan új piacokat és országokat hódított meg. A márka növekedésével a fejlesztés, az összeszerelés, az értékesítés, a menedzsment, a marketing és a nemzetközi kapcsolatok csapata folyamatosan növekszik. 2019 óta lehetőség van arra is, hogy a Geero-t több mint 20 osztrák és német városban a helyi értékesítési partnereinknél ingyen és kötelezettség nélkül kipróbáld. Már egyre több városban van erre lehetőség, és ez a szám folyamatosan növekszik. Munkánkhoz és természetesen a kerékpárokhoz fűződő odaadásunk - ez az, ami minket összeköt.